Betonielementtien asennukset

Yhteystiedot

Elementtien asennukset

Saratem tekee betonielementtien ja ontelolaattojen asennukset ammattitaidolla Uudenmaan alueella. Asiakkainamme ovat pääkaupunkiseudulla ja muualla Uudellamaalla toimivat rakennusliikkeet. Teemme elementtiasennuksia pääasiassa paikallavalukohteidemme urakoiden yhteydessä. Asennamme betonielementtejä myös muihin uudisrakennuskohteisiin.

Ammattitaitoiset elementtiasentajat

Työntekijöillämme on elementtien turvalliseen nostamiseen ja asentamiseen tarvittava vahva ammattitaito ja vuosien kokemus. Olemme asentaneet elementtejä eri työmailla ja erilaisissa kohteissa. Asennamme kaikki betonielementit yhtä huolellisesti ja tarkasti. Toteutamme myös betonielementtien liitokset suunnitelmien mukaisesti. Kokenut työnjohtomme vastaa betonielementtien turvallisesta ja asianmukaisesta asennuksesta rakennustyömailla.

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa betonielementtien asentajaa

Työturvallisuus osa toimintaamme

Saratemissa kiinnitämme erityistä huomiota betonirakentamisen työturvallisuuteen. Työntekijöidemme ja muiden rakennustyömaan työntekijöiden työturvallisuus on meille tärkeää. Koulutamme ja perehdytämme työntekijöitämme toimimaan oikein erilaisissa tilanteissa. Jokaisella rakennustyömaalla noudatamme työmaan turvallisuusohjeita, jotta kaikilla olisi hyvä tehdä töitä. Työturvallisuuden edistäminen ja kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaamme.